Veiligheid

In het belang van iedereen!

Het laatste onderwerp (maar zeker niet onbelangrijk) is veiligheid. Daaronder verstaan wij ook het welzijn en gezondheid. Veiligheid is iets waar wij als medewerk(st)ers van Rofran Schoonmaakbedrijf B.V. met zijn allen op moeten letten. Er zijn algemene aandachtspunten die voor iedereen gelden en speciale aandachtspunten die voor een bepaald project bedoeld zijn.

Let hier altijd op!

Juist voor een schoonmaakbedrijf waar wij met allerlei middelen en materialen werken is orde
en netheid heel belangrijk als het om veiligheid gaat. Wij zorgen dat de werkkast altijd op orde is.
Schoonmaakmiddelen sluiten wij goed af. Wij gaan zorgvuldig met de materialen om en gebruiken ze goed; dat is belangrijk voor de juiste werkhouding.

Speciale punten per project.

Elk project is weer anders. Ook als het om veiligheid gaat kunnen er punten zijn waar wij speciaal bij dat project op moeten letten. Deze punten neemt onze leidinggevende met u door als wij op een (nieuw) project beginnen en deze worden in de werkmap vastgelegd.

Ook voor de klant.

Medewerkers van Rofran Schoonmaakbedrijf B.V. letten niet alleen op hun veiligheid maar ook op die van U, de klant. Wij zorgen ervoor dat we deuren en ramen goed afsluiten, het eventueel aanwezige alarm goed inschakelen bij het verlaten van het pand en zetten geen namen en alarmnummers op sleutelhangers.