Over ons schoonmaakbedrijf

Mogen wij ons als (familie)bedrijf even aan u voorstellen.

Rofran Schoonmaakbedrijf b.v. heeft vanaf het begin in 1985 gekozen om de kwaliteit aan onze producten, schoonmaakonderhoud en dienstverlening dagelijks te waarborgen.

Door deze visie hebben wij als motto gekozen: MET OOG OP KWALITEIT! 

Dit is een zeer bewuste keuze van ons, naar onze mening de enige juiste weg om duurzaamheid van de relatie met onze klanten en de continuïteit van de werkzaamheden in stand te houden, en mogelijk te verbeteren. Onze medewerkers beschikken over geavanceerd en zeer professionele machines. Wat kunnen wij u bieden als organisatie? Het beste kunnen we dit samenvatten als uw: externe facilitaire dienst.

team foto

ROFRAN, met oog op kwaliteit

Een prettige, schone en hygiënische werkomgeving voor uw personeel is belangrijk. Onze mensen zorgen daarvoor. Zij maken uw kantoor, bedrijfsruimte, recreatiewoning, flatgebouw of school optimaal schoon. En dat doen ze op een snelle, goede en doeltreffende manier. Efficiënte kwaliteit noemen we dat.

Maar onze schoonmaakservice gaat verder. We houden niet alleen uw kantoor professioneel schoon, maar we nemen u veel werk uit handen. We zijn als het ware uw externe huishoudelijke dienst. Alle voorkomende (schoon- en onderhouds)werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Dat kunnen wij allemaal waarmaken door de kwaliteit van onze medewerkers. Ondersteunt door een efficiente organisatie en de modernste apparatuur, maken zij kennis van zaken en met veel eigen verantwoordelijkheid uw kantoor schoon. Alsof het ‘hun’ kantoor is. Dus geen omslachtige controleprocedures, maar korte lijnen en direct resultaat.

Al het werk dat onze mensen voor u doen, wordt vastgelegd in een serviceovereenkomst. Daarin zijn het werkprogramma en de kosten duidelijk omschreven. Zo waarborgen wij kwaliteit tegen concurrerende prijzen.