De klant

Een schoon kantoor: tot uw dienst.

Na een drukke werkdag kan een kantoor, waar soms veel mensen in een kleine ruimte werken best een opfrisbeurt gebruiken. Rofran Schoonmaakbedrijf B.V. zorgt ervoor dat de mensen in het kantoor, elke keer een schone en frisse ruimte kunnen werken en dat de ontvangstruimten er weer keurig zodat de bezoekers er netjes ontvangen kunnen worden.

Kantoren, onze specialiteit.

Rofran Schoonmaakbedrijf B.V. is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren. Maar elk kantoor is weer anders. Een hal waarin bezoekers worden ontvangen vereist andere werkzaamheden dan een sanitaire ruimte die vooral hygiĆ«nisch moet zijn. Immers elke ruimte heeft zijn eigen schoonmaakeisen … en de klant zijn eigen wensen.

Elke klant zijn eigen wensen.

Al die verschillende schoonmaakwensen en -eisen worden verwerkt in een werkprogramma. Dat programma is voor elk kantoor weer anders. Het werkprogramma voor de ruimten die wij schoonmaken is dus helemaal afgestemd op de klant. Wij zorgen ervoor dat de mensen die in “ons” kantoor werken dat in een prettige, schone omgeving kunnen doen. Iedere dag weer.

Het kantoor “geruisloos” schoon.

De tijd waarop wij schoonmaken valt meestal buiten kantoortijd. Toch kan het voorkomen dat er nog mensen aanwezig zijn. Als specialist in het schoonmaken van kantoren zorgen wij dan dat die mensen gewoon met hun werk door kunnen gaan zonder dat ze daarvan afgeleid worden.
Even een vriendelijke groet en wij gaan weer lekker aan de slag. Een schoon kantoor zonder dat de klant er iets van merkt, dat is pas schoonmaakservice.

Picobello!

Het kantoor dat wij schoonmaken is een beetje ons kantoor en de mensen die er werken zijn een beetje onze klant. Wij zorgen ervoor dat ze elke dag weer in een schone, frisse en hygiƫnische omgeving kunnen werken. Als alles er aan het einde van onze ronde er weer picobello uitziet mogen wij dus best trots zijn.