Het uitgangspunt

Kennis, ervaring en kwaliteit.

Een prettige, schone en hygiënische werkomgeving voor uw personeel is belangrijk. Onze mensen zorgen daarvoor. Zij maken uw kantoor, bedrijfsruimte of school optimaal schoon. En dat doen ze op een snelle, goede en doeltreffende manier. Efficiënte kwaliteit noemen we dat.

Service dat is meer dan schoonmaken alleen.

Maar onze schoonmaakservice gaat verder. Wij houden niet alleen uw kantoor professioneel schoon, maar nemen u veel werk uit handen. Wij zijn als het ware uw externe facilitaire dienst.
Alle voorkomende (schoon- en onderhoud) werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Plezier en verantwoordelijkheid.

Dat kunnen wij allemaal waarmaken door de kwaliteit van onze werknemers. Ondersteunt door een efficiënte organisatie en de modernste apparatuur maken zij met kennis van zaken en met veel eigen verantwoordelijkheid uw kantoor schoon. Alsof het “hun” kantoor is. Dus geen omslachtige controleprocedures maar korte lijnen en direct resultaat.

Een schoon kantoor: een tevreden klant.

Al het werk dat onze mensen voor u doen wordt vastgelegd in een serviceovereenkomst. Daarin zijn het werkprogramma en de kosten duidelijk omschreven. Zo waarborgen wij kwaliteit tegen concurrerende prijzen.